Autokoulu Ajatus / Mopo / Ajoneuvot
Ajoneuvot

3 kpl Honda NPS50 Zoomer vm. 2011 & 2013

zoomer6.jpg
mopo (3).JPG
mopo (4).JPG
zoomer5.jpg


Mopo-opetuksessa käytössämme on kolme Honda NPS50 Zoomer –skootteria. Zoomer on ylivoimaisesti markkinoiden paras mopo koulutuskäyttöön. Se on variaattorivetoinen, siis automaattivaihteinen, mikä helpottaa liikenneympäristön tarkkailua ja liikennetilanteeseen keskittymistä. Sinun ei siis tarvitse jännittää mahdollista moottorin sammumista, kytkimen käyttöä ja vaihteiden vaihtamista.

Monet markkinoiden skootterit ovat yllättävän korkeita ja painavia, jolloin niiden hallinta voi olla varsinkin lyhyemmille kuljettajille ylivoimaista. Zoomer on yksi markkinoiden matalimmista mopoista istumakorkeuden ollessa vain 73 cm. Se on myös yksi kevyimmistä, painon ollessa täyteen tankattuna vain 89 kg. Zoomerin polttoainesäiliö on vieläpä sijoitettu alas astinlaudan alle, jolloin mopon painopiste on erittäin matalalla, mikä helpottaa käsittelyä.

Karkeasta muotoilustaan huolimatta Zoomer on teknisesti edistyksellinen: 4,1-hevosvoimainen 50-kuutioinen nelitahtimoottori on huippumoderni, nestejäähdytteinen ja varustettu PGM-FI -polttoaineen ruiskutuksella sekä startittomalla magneettokäynnistyksellä. Sähkökäynnistyksen lisäksi tarjolla on akun pettäessä käyttövarma poljinkäynnistys.

Sivistyneen ja vääntävän moottorinsa ansiosta Zoomer onkin erittäin miellyttävä ajaa: se ei haise eikä savuta, ja nopeus säilyy hyvin yllä jyrkissäkin mäissä. Myöskin hidasajossa, sekä käsittelykokeen tehtävässä että liikenteessä, jo alakierroksilta muhkeasti vääntävää nelitahtista on leppoisa käsitellä.

Tule sinäkin tyyppaamaan etenkin ison veden takana Yhdysvalloissa kulttimaineen saavuttanutta Zoomeria!

Toimipisteet

Inkeroinen

Autokoulu Ajatus Inkeroinen
Terholantie 1
46900 INKEROINEN

Puh. 05-317 1100

Toimisto avoinna:
Tiistaisin klo 14-16.30

Kouvola

Autokoulu Ajatus Kouvola
Hallituskatu 8
45100 KOUVOLA

Puh. 0400-317 185

Toimisto avoinna:
Keskiviikkoisin klo 14-16.30

Kotka

Autokoulu Ajatus Kotka
Kymenlaaksonkatu 18
48100 KOTKA

Puh. 050-317 5151

Toimisto avoinna:
Maanantaisin klo 14-16.30

Syötä tähän tietosi, valitse toimipiste sekä kurssi, jolle haluat ilmoittautua.

Etunimi*
Sukunimi*
Sähköposti*
Toimipiste*
Kurssi*
Viesti